June 22, 2024

Pitkän, ahkerasti töissä vietetyn viikon jälkeen viikonloppu on vihdoin täällä, etkä ansaitse muuta kuin hemmottelua ja rentoutumista. Seuraavassa on 5 siistiä iOS-sovellusta, jotka auttavat sinua rentoutumaan viikonloppuna.
Älähtää
Pitkän työviikon jälkeen viimeinen asia, jonka haluat tehdä viikonloppuna, on viettää vapaa-aikaa keittiössä, ruoanlaitossa. No, vaikka rakastatkin ruoanlaittoa, viikonloppu on hyvä aika sulkea keittiösi ja hemmotella itseäsi valmiilla aterioilla! Soita siis rakkaallesi tai kokoa kaverisi ja valitse ruokakohde. Yelp on mahtava sovellus, joka voi auttaa sinua päättämään minne mennä. Yelpillä on valtava tietokanta ravintoloista, kahviloista, baareista ja pubeista, ja se varmistaa, että et koskaan jää väliin ruokailumahdollisuuksista. Halusitpa sitten syventyä sushiin tai kaipaat kana tikkaa tai ehkä meksikolaisia ​​burritoja, anna Yelpin auttaa sinua päättämään minne mennä. Sen avulla voit tarkastella kuvia, arvosteluja, arvioita, hintoja, sijaintia ja paljon muuta, mikä auttaa sinua löytämään täydellisen ruokailupaikan.
Fandango-elokuvat
Mikä olisikaan parempi tapa rentoutua viikonloppuna kuin katsoa hyvä elokuva rakkaasi kanssa? Kuulostaa täydelliseltä; anna Fandango Moviesin nyt hoitaa loput puolestasi. Fandango Movies on yksi hyödyllisimmistä sovelluksista elokuvaharrastajille, ja se on uskomaton työkalu, joka tuo näyttöön esitysajat, uusimmat elokuvat ja tiedot elokuvalippuista yhdellä napin painalluksella. Sen avulla voit katsoa, ​​mitä ympärilläsi olevissa teattereissa esitetään. Jos et halua käydä läpi koko teattereiden tietokantaa, sovelluksen avulla voit luoda kätevän luettelon suosikkiteattereista, jotta näet nopeasti, mitä esitetään eniten vierailluissa teattereissa. Kuinka siistiä!
Iloiset tunnit
Pitkän kauhean viikon jälkeen on vihdoin viikonloppu, etkä malta odottaa, että pääset käymään viileässä pubissa ja nauttimaan juomia parhaiden kavereiden kanssa, eikö niin? Tiedätkö, mikä tekee juomien parissa nauttimisesta vieläkin nautinnollisempaa? Iloiset tunnit! Joten tässä on tämä hämmästyttävä Happy Hours -sovellus, joka antaa sinulle välittömästi tietoa kaupunkisi ravintoloista, pubeista ja baareista, joissa on käynnissä happy hour. Olipa se missä ja milloin tahansa, sovellus hämmästyttää sinut käytettävissä olevilla tunneilla ja paikoilla, joissa voit saada eeppisiä juomia! Olipa kyseessä mikä tahansa vuorokauden tunti, jokin tai paikka näkyy väistämättä luettelossa onnellisina tunteina. Lisäksi sovelluksen avulla voit lisätä hakusuodattimia, kuten Wi-Fi-yhteyden, istuimet ulkona, pysäköintipalvelu, elävää viihdettä ja niin edelleen – täydellinen!
Groupon
Kyllä, muistatko sen arjen päivittäisen tarjoussivuston, jolla käyt jatkuvasti? Sillä on myös oma sovellus! Oikein; suosikkikohteesi tappaville tarjouksille on nyt käytettävissä älypuhelimellasi tämän hienon iOS-sovelluksen kautta. Varsinkin jos etsit hämmästyttäviä tarjouksia hemmotellaksesi itseäsi viikonloppuna, Groupon on tarvitsemasi sovellus. Halusitpa sitten rentoutua rauhoittavassa hieronnassa, nauttia aterian kahdelle tarjouksesta suosikkiravintolassasi, rentoutua kylpylöissä, varata ajan kauneusterapiaan tai mitä et, Groupon varmistaa, että saat loistavia tarjouksia. Joten jos etsit loistavia tarjouksia rehevään viikonlopun hemmotteluun, Groupon on sovellus, jota sinun on testattava.
Punainen laser
Kaikista mahtavista tavoista, joilla voit hemmotella itseäsi viikonlopun aikana, shoppailu on ehdottomasti listan kärjessä. Sen jälkeen, kun olet ollut ahkerassa työssä koko viikon, shoppailu on loistava tapa purkaa stressiä ja tuntea olosi hyväksi. Lisäksi se on mahtava tapa vain rentoutua ja pitää hauskaa shoppailua kaupungissa parhaiden ystävien tai jopa äitisi kanssa! Kun olet tekemässä vakavia ostoksia tai vaikka haluat vain käydä ikkunassa, RedLaser on loistava sovellus, joka voi olla erittäin kätevä ostoksilla. Se on nerokas sovellus, joka skannaa ostamasi tuotteen viivakoodin ja antaa sinun verrata hintaa sekä online- että offline-myymälöissä. Näin tiedät mistä sen saa halvimmalla hinnalla! Jos pidät tietystä tuotteesta, voit ostaa sen pois sovelluksesta ja toimittaa sen sinulle tai voit mennä noutamaan sen lähimmältä lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Todella hyödyllinen!